Trajnimet Profesionale

Trajnimet profesionale zgjasin 10 muaj. brenda ketyre 10 muajve mesohet gjuha gjermane deri ne nivelin B2. ne fund certifikohet kandidati me certifikaten B2 dhe i ipet e drejta per ndermjetsim ne punen profesinale gjermane 

 

10:00 - 20:00 (Hën - Pre)

Rr.Tringë Smajli

+383 49 619 500

  • YouTube

Rreth konsulltave, aplikimeve, mbledhjeve apo regjistrimeve, ju lusim ta kontaktoni administratën brenda orarit zyrtar të punës.

©2020 by Aurora-Center.