Punësimet Profesionale

Punësimet profesionale perfshijn te gjitha punesimet  te cilat nderlidhen me profesione te cilat jan te kerkuara ne gjermani disa prej ketyre drejtimeve kan nevoj per njohuri te gjuhes gjerma ndersa te tjerat nuk kan si parakusht njohuri dhe mund te ushtrohen edhe pa njohuri te gjuhes gjermane

 

10:00 - 20:00 (Hën - Pre)

Rr.Tringë Smajli

+383 49 619 500

  • YouTube

Rreth konsulltave, aplikimeve, mbledhjeve apo regjistrimeve, ju lusim ta kontaktoni administratën brenda orarit zyrtar të punës.

©2020 by Aurora-Center.